Viides viikko on ny sitte korkattu... ja taas kerran on iha pakko mainita, etten ois ikänäs uskonu pystyväni tämmöseen touhuun =)
Vaiks päättäväinen ja läpi harmaan kiven menevä oonki ain ollu, ni oikeesti luulin lopun tulevan eteen iha ennen aikojaan :)

Eli taas kerran... Olo on loistava =)

 

Ei tää päivä iha helposti kuiteskaa menny... Töistä ku tulin kotio, ni oli määrä täyttää yks voikkari kummitytön huomisille synttäreille !!! Kauppareissunki sain hoidettuu iha iisisti. Mut tiesin, et vaikeuksii tulee olemaan täytön kans ;(
Siispä menin ensin tunnin torkuille (josta nukuin kaks ;) ) jotta olisin mahollisimman skarppina (ettei kala vaan tunkeudu väkiste mun suuhu)...
Ja ei muuta ku hommiin :) Alotin sillä, et kurlasin suuni sillä corsodylillä (suun desinfiointiaine, joka on aikast vahvan makusta) ja sitte vaan kalaa perkaamaan... ja että piti sit siinäki olla pihi ja ostaa kokonainen siika, voi luoja siin oli ruotoja ja homma kesti kauan !!! Oiskos vissiin päässy helpommal (ja vähemmäl ittensä kiusaamisel), ku ois ottanu vaiks valmiiks savustetun lohifileen :/ Tyhmä mikä tyhmä... huuhtelin suuni kerran siin välissäki, hais se kala sen verta hyväl =)))
Mut eipäs vaa uinukkaa kala mun kitaani... Hyvä minä siis =)


Mun kalavoikkareistani on yleisesti ottaen tykätty (tai siis kukaan ei ol ainaskaa kehdannu sanoo, että olis olleet kamalia)... Nyt sitte kuiteski mennään taas aikast arpapelillä ton maun suhteen :) Isäntä maisto kyllä, mut sil ku o toi jumalaton räkätauti päällänsä, ni tokkopa sen makuaisti rehellistä vastausta pystys antaan ;)
Noh, samapa tuo... sukulaiset sitä vaan syö ja pääasia, et siit tulis nätti =)


Nois muis paksublogeis (linkkejä tuolla ----> reunassa) on ollu puhetta siitä miten paljo on energiaa... Mennään ku pienet duracelpuput konsanaan ;)
Ja kyllä, pitää paikkansa munki kohalla... joskin on niit HAISTA päiviäki ollu, jollonka en ol muuta tehny ku nukkunu laiskuuden pois =D
Pääsääntösesti kuiteski tollai, ku kuvast näkyy =) Määki, varsinainen pirttihirmu jos päätän tänään saavani jottai aikaseks... ni tahdin on oltava tota luokkaa, jos meinaa valmista tulevan  :)))

HÖPÖ HÖPÖ JA LÖPÖ LÖPÖ ...  asiaan...

Päivän raportti :
Aamulenkki... puolenpäivän soppa, kana muistaakseni... Viideltä kasvissoppa... Päikkärit jotka ois voinu korvata lenkillä, mut en aavistanu nukkuvani niin kauaa (korjaan huomenna tilanteen)... ja iltapalaks otin äskö ton mustikkasopan =)

Päivä ja olo kaikin puolin hieno, pelkästään senki takii, et sain tänään hoidettuu töissä sellaset rästit pois jokka on vaan odottanu tammikuun loppua... Alussaki ois voinu hoitaa, mut ehei, mä hoidan sellaset jutut vast ku o pakko =)


Nyt taas Hyvää Yötä ja Kauniita Unia...