Ihan on vaan pikkanen hetki kulunu edellisestä soopanjauhannasta ja ny laskeskelin, et ois vissiin aika keroo mitä tääl pääs oikeen tapahtuu =)

 

Ja mistäs sitä sitte alottais ?
Ehkä tärkeimmästä, kos senhän takia joku tääl käy... oletettavasti ;)
Elikkäs paino: sahanu on, suntaan ja toiseen :/ Kropan malliki on ainaski lumppujen perusteel hivenen eri, ku joskus vuos sitte !
Paino pysys pitkän aikaa siin -1 - +3 ja pahimmillaan kävi jopa +5 kilossa... ja ihan ittellään sen pysys reilu puoltoist vuotta noin positiivisissa lukemissa... nyt kuiteski joulukuun aikana vedin ranttaliks ja eilisen illan, viimisen suklaarasian ja jääkaapin tyhjennysurakan jälkeen vaaka huus tänä aamuna 88,8 (hyi olkoon)... eli reilu +8 kiloa ja se kuulkaas niin perkeleen paljon ja vanhaan on enää sen verta ikävän lyhyt matka... että tänään alko kuulkaas NELJÄS YRITYS !!! Pikkasia muutaman viikon yrityksiähän ei tietenkään lasketa, mitä täs matkan varrel on ollu ;)
Vanhoja soppia on tuol lootan pohjalla viel jokunen, eli alkuun pääsen niill loistavasti... koira otti innolla lenkkeilyn vastaan, paineltiin heti aamusta 5330 askelta pääosin umpihankilenkkiä ja muksut ootteleeki jo innossaan uintipäivää !
Raha ja aika helpottais hiukka tätä aikatauluttamista... niit ei kuiteskaan sen enempää ol ku ennenkään, joten vanhal kaaval on mentävä =/
Painon suhteen ja sopittelujen kans, koitan tehdä päivityksiä nyt hiukka tahdikkaammin... viikonloput on vaan sen verta kiireisiä, et sillon taitaa olla aika hiljasta, mut josko sitte taas heti maanantaisin pääsisin taas vauhtiin :)

No mitäs muuta... eipä täs mitään, kurjuutta kummempaa ! Elämä ei ol suuremmilla muutoksilla yllättäny, hiukan oon oppinu sanomaan ei, mut sen puoleen on vie kyl harjoteltavaa... työtunteja päätin uudevuodenlupauksena vähentää selkeesti ja jos pulju menee sen takia nurin, ni sittenpähän menee :)
Sen mitä ylimääräsiä vapaa-ajan tunteja saan haalittua, ni käytän itteeni (ks.yllä kohta paino ;) ja muksuihin tavalla taikka toisella ! Myös isännän kans täytynee saada järjestettyä joitain hetkiä, kos muuten... no kaik tietää, kui sii käy ;)

Täs pikasesti kuulumisia... nyt meen muutamaks tunniks maata, jotta jaksan tehdä ehtoon töitä ja huomenna sitte palataan astialle, eiks jep !
Kyökkis, Piia, Muumi ja muut... luotan, että alotatte riehuntanne kyllä... ellette ol sitä tehny jo !!!

Äärettömän mukavaa Uutta Vuotta 2011 kaikille tasapuolisesti... tästä tää lähtee :)


p.s jouduin poistamaan kaik nyttemmin tulleet kommentit, kos siel oli muutama sata roskapaskapostia... joten esittäkäähän kyssärit uudestaan, jos oli jotain tärkeetä... en meinaan lähe lukemaan edellisten postausten kommentteja kaikkia erikseen :)