Oli tää vaan nii kaksnaamanen päivä, ku vaa olla ja voi !!!

Aamu alko iha jees... normi touhut, paitti keittiöön vaan kurkkasin ja totesin etten haluu sinne mennä... siel oli meinaan järkky kaaos ja isäntä, ku jälleen teki lähtöä hesan päähän, ni se siivousriemu jäi sitte mulle (yllättävää) !!!
Aake tarhaan ja lelupäivä... ja oliko lelu mukana, ei tiettykää ja mä kaahaamaan kotio hakemaan hämismiestä =( Matkalla tuli kolme autoa vastaan (kyläläisiä) ja kaik käsi ojossa moikkaamassa, ärsyttävän hyväntuulisen näkösinä... no mun mieli parani kans hiukka :)
Lelu tarhaan ja luonnollisesti Aaken leluvalinta oli matkan aikana muuttunu (kuis muute) ja sinne hän jäi mököttämään spidermanninsa kans ja mä lähin "se" ottassa kohti työmaata... käynnistin ajokin ja kah kummaa, löpövalo alko palamaan ja voi hemmetti... ei muuta ku tankkaamaan (onks jottai tyhmempää touhua, ku tankkaaminen... kysynpähä vaa ???)
Siittä matka jatkus kohti tk:a, paskanäyte ku piti tänään viimestään viedä analysoitavaks !!! Siin jonotin tovin, mut sit tuli niin armoton veskihätä, et oli pakko mennä pisulle... Arvasin jonon kasvavan sillä välin, mut en voinu jättää kakkapurkkia varaamaan mul paikkaa, joten otin sen riskin. Montaa sekunttia en veskissä ollu, mut kyl äkkiseltään 10 ihmistä ehtis kiilata mun eteen... ylläri =( Ja sama eukko edelleen siin tiskillä höpöttämäs jonninjoutavia =O
Vartin jälkeen sain luovutettua soosit tätille ja sit otinki vaan Petrin takahotlarist ja lähettiin citylenkille 8)
UPEA aamu lenkkeilylle ja taas mieli nollaantus normitasolle :)))
Paperihommiin päästiin vihdoin siin joskus 9.30 jälkeen... mul on noi firman tietsikat, printterit, faxit ja muut hössötykset viel siel tyhjäs hallis.. eli "turhaa" ajoa tulee melkeen joka päivä sen takia =( Aikanaan saan neki sielt kotiutettua, hope so !!!
Muutaman tunnin juttu (niinku ain) ... joka venys tietty melkeen kahteen ;( Mut sain kaiken reeraan ja taas oli naamalla =)))
Siittä sit kaahaten kotio, Aline kyytiin ja tallille... Kaunis päivä ku oli edelleenki, ni sain nauttii hetken ihanast ilmast ja hevosenpaskan hajust =)
Tallireissun jälkeen taas koko revohka autoon, Antton treeneihin ja me Alinen ja Aaken kans opastetulle Kaarina kierrokselle !!! Voiks kiireinen ihminen tuhlata niukasta ajastaan tyhmempään, ku oman kotikaupunkiinsa tutustumiseen ???   Tiedä häntä, mut se reissu oli hyvä, eli oon nyt monen monta kertaa fixumpi ja pakko todeta, et Kaarina on hieno paikka =D
Sieltä kotio ja muksut maata ja mä tähän päivittelemään... tai siis se helvetin keittiö ei ollu muuttanu olomuotoaan mihenkäs tän päivän aikana.... jotenka joutusin kyl sen siivoomaan, ennen ku tähän parkkeerasin ;/


Mut syömisen puoleen iha hyvä ja kunnialla vedetty päivä... ei siittä sen enempää =D

Ny hyvää yötä, koitetaan tehä huomisest samantyylinen päivä !!!