Varsin mukavan olonen päivä oli tääki ja iha mainiosti meni =)

Glitter Photos

Pitkä päivä kyl, eli ilta on täs taas kivasti menny leivoskellessa... ja menee viel tovi jos toinenki ;)))

Mutta... eiköhä sitä virtaa löydy, kos postipoika toi mulle tänää jottai näin kivaa...

Iha ku mää !!!
Ja oli muute tänään yks ruuvi (tai pultti pikemminki) löysällä... Kenwoodissa ja se, sekä prikka tippus tietty kakkutaikinan sekaan ;(
Mut muutenki toi lause on niin tosi, ku vaan tosi olla ja voi =D


Nyt mun ei tartte alvariis käydä tarkistamas koneel onks muo tsempattu... vaan voin kantaa tota korttia kainalos heelatiiden =) Kätevää !!!
Ja huomatkaa mil tiedoil postipoika hoksas tuoda kortin just mulle :D

Hymiöstä jäi tämän rustaaja kiinni ;)

ELI LÄMMIN KIITOS KUULUU NYT KYÖKKIKSELLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

Pientä vetelyyttä huomasin tos päiväl ja lähinnä jalois... samate oikia polvi o kiukutellu jo eilisest lähtien ! Eli sen siit saa ku liikaa urheilee =/ Pace-tunnit on muute täydellisii, mut pitää muistaa vättää "polvikohtia" !
Ei vaan ootetaan viel hetki, jospas painon putoominen vähä auttais kipuihin... siittähä ne osaks on tullukki, nii siis painosta, ei painon putoomisesta =) HEHHEH, että mä oonki vitsikäs tällee väsyneenä =D

Raportti:
1,5 tuntii nyrkkipyykkiä heti kello puolli kuusi... Aamulenkki Petrin kaa... Päiväsopan unohdin kotiin ja oli määrä sen takii lähtee aikasemmin, mut onneks pikkusisko löys mummun jemman (ei siit sen enempää, kerron joskus myöhemmin) eli kasvissopan, enkä siis lähteny yhtään ennen neljää ;)... Kotipihalle ku kaarsin (tai siis tonne mäen alle), ni lähin heti taas lenkil Petrin kans... Kotona sitte tein muutaman kakkupohjan ja jalkapohjapipareita, siivoskelin keittiötä, ihastelin mun tsemikorttia ja siinhä se sit lyhykäisyydessään oliki =) Äskö söin sörsselin, mikä koostus suklaapussiruuasta, vaniljapussiruuasta, ruokalusikallisesta tummaa kaakaota ja kahesta desistä vettä... nou chiliä lainkka, niinku toiset ;)

Kaikin puolin hyvän päivän jälkeen on iha kiva toivottaa Hyvää Yötä !


 

and Kyökkis... Kiitos viel kortista, isäntä ihan tohkeissan sen mul roudas ja sanos, et tää on varmaan silt samalt ketä sen toisenki lähetti... liekö mustasukkanen ;)
Ruokapvbookki näytti hyvältä (mun mielest)... lenkkiaskeleit iha kiitettävästi (puolet enämpi, ku mulla)... ja eilisen makeenhimonhyökkäyksen taistelit täydellisesti =D Täydellinen päivä siis sullaki takana 8D TSEMIT HUOMISEEN :)))))