Laskeskelin tos, et viikkonumeroltaan tää on sitte 18 meneillään !!!
Paljon on siis päiviä takana, iha niinku viikkojaki...
Enää ei sit ol Kre:tä vaan tilalle astus Rouva Ee (Kre=kohta Rouva E), kun pikkusisko sanos siipalleen tahdon... Ja mulla ku oli tavotteena näyttää häissä ihmiseltä, ni ainaski kutakuinkin siinä nyt sitte (ainaski omast mielest) onnistusin =D

Häät meni upeasti =)
Tottakai nyt normaaliin tapaan muutama sättäys tapahtus, mut loppuviimein ja kaikin puolin varsin onnistunut hääjuhla !!!

Mä itte olin sellanen jokapaikan höylä, jotenka omasta kamerasta ei tietty löydy ainuttakaan kuvaa musta ittestäni... eikä sil kameral ny muuteskaa mittää tähdellisii kuvii saa pal aikaseks =( Mut saan varmaan muutamia kuvia tos ens viikon aikana... joten niit sitte siin kohtaa :)

Hääparista / kakuista rohkenen kuiteski laittaa tän kuvan (ihan ilman lupaa)... Hääpari oli sanoinkuvaamattoman kaunis ja kakuista tää onki sit tän hetken ainut kuva, mikä on mun hallussa (tai oli toinenki, mut ei julkasukelponen !!! )

Kre tilas multa tällaset tsimppelit kakut (ja mä ku luulin pääseväni tekeen sellast jenkkihörhöunelmaa !) Värin oli määrä olla ruskee ja päällä just tollaset littanat kukkarykelmät kultamaalilla pensselöitynä =) Ei ollu pal sananvaltaa, mut totta on, et nää oli aikast siskon näköset yksilöt :)
Täytteenä kakuissa oli kinuskikermaa sekä ohuenohut kerros limecurdia... mahtava yhdistelmä, voin suoitella =) Ja pelkästään senki takia, et juhlissa oli vieraita jotain 150 henkilön verran ja mut tuntien tein kakkuja riittävän määrän... siis noin 200-250 henkilölle (ettei sit tartte hävetä, jos olis loppunu keske)... siskon toiveesta viel lisäks 40 hengen salmiakkikakku + 10 hengen munaton, gluteeniton, maidoton sekä ei eläinperäisiä tuotteita sisältävä kakku... näistä jäljelle jäi viimeks mainitusta puolet ja ekaks mainitusta setistä sellanen 20 hengen osuus... En tiedä sitte kenen napa veti ja kuippal, mut pitopalvelun väkiki oli ihmeissään =) Mut hyvä niin, syötäväks ne tietty teinki :)

Piparit ja kakut ittessään ei niin kauheeta osuutta häähössötyksestä napsassu, mut totta mooses niitteki kans sit tuli kiire :/
Juhlapaikan koristelu torstaina imas multa ihan liika monta tuntia, joten kakkujen täytön pääsin alottaan vast ehtoon puolella !!!
Jossain kohtaa mul oli tullu joku laskuvirhe, joten yks iso kakkupohja puuttus kokonaan =( Sitä aloin paisteleen vast puoliltaöin ja täytön alotin sit vast viiden aikoihin... kolmelta yöllä kosahti mun käsivatkain ja voin kertoo, et oli näin liki (millin rako etusormen ja peukalon välissä) ettei lentäny kaiks saakelin kakut pisin seiniä :/ Kuorrutuksia aloin tekeen siis puolli kuusi ja ysiltä aamulla sanoin aamen ja pääsin suihkuun =O Tuona yönä nukuin 1,5 tuntia ja edellisenä ruhtinaalliset 2 =)
Mun mekko olis kans pitäny jossain välis saada oma osuutensa ajasta, mut onneks mul o maailman parhaimmat naapurit... ompelukäsi odotti siel valmiina ja vein mekon sinne heti aamutuimaan... KIITOS KRISSE =D
Kakut toimitin juhlapaikalle kympiks ja siittä jatkoin matkaa meikille... siittä taas sata lasissa kampaajalle ja sit vaa häthätää kotio ja laittamaan Alinen pää kuntoon =) Isäntä puki pojat ja ittensäki viel, joten niitte suhteen homma kävi näppärästi !!! Tippa vahaa vaan poikien kuontaloon ja menoks =)))
Me ollaan oikeesti perhe joka on aina ajoissa paikalla... ja oltiiha me nytki =) Kirkon portaita juostiin ylös 5 minsaa ennen ku häämarssi alko soimaan ja ehtisimpäs viel kokoomaan dvd-kameranki pystyyn jalustalleen siin ajas =D
Vihkiminen meni upeasti, sulhanenki pysys pystys vaiks itte hän asiaa epäili ja pelkäs :) Pappi ny vähä sekoili sanoissaan ja kaavaki lyheni puolel sen takia, mut annettakoon se eläkkeellä olevalle papill anteeks tän kerran ;)

Kirkosta selvittiin ulos ja hääpari saatettiin matkaan riisisateen voimin... ja me lähettiin tukka putkella kohti juhlapaikkaa =) Jeps, ja kuinkas kävikään... no multa tippus tietty kengästä pohja DÄÄM !!!
Sata lasissa tietty kaahaten appiukon tykö ja tippaliimapottu esille !!! Ja näin oli kengät taas kasassa... Sain viel appiukon kengät mukaan matkaan, jos jottai muut merkillist tapahtuu ( ja kyllä vaan, liimatuubia ei hoksattu ottaa matkaan)... Kengät pysys loistavasti kasassa ekaan tanssiin asti ja sitte irtos toisesta monosta koko helvetin pohja !!!

Mut siis ja joo... kaikin puolin muuten hieno ja onnistunu ilta =)))

Nyt oon nukkunu täs parin päivän aikana noit univelkoja vähä takasi !!! Ja huomenna alkaaki taas uudet tohinat =D

Tuore hääpari on nyt matkalla kohti costa ricaa ja viettävät siel sademetsien uumenissa seuraavat upeat kolme viikkoa kuherrellen... ja mun on tultava toimeen ilman siskon auttavia käsiä :(Mun syömisistä sen verta, et hääpäivän osalta ei ainaskaa ehtiny oleen minkään sortin ongelmii ;)
Me toimittiin isännän kans lihanleikkajina juhlissa, joten meilt meni ohi koko syömisosuus... saatiin ny tietty ruokaa, mut ku alotin syömään ni oliki jo ekan leikin aika ja vetäjänä kukas muu ku mä ;)
Kakkukahvin kans kävi vähä samal taval... olin unohtanu kokonaan, et mä pursotan salmiakkikakun kermat vast siel pelipaikal... ja vatkaaja ku oli särki, ni käsipelillä vatkattiin se pirun litra sit vaahdoks, no se vei tietty oman aikansa ja sil välil jono oliki menny jo reilun puolen välin paremmal puolel... Mä menin tietty kessulle ja sielt ku palasin, ni oliki taas jo leikin aika... taas DÄÄM !!! Mut onneks kylmä kahvi kaunistaa =D

Nii ja siis kaik meni oikeesti iha hienosti ja takana on nyt upeat juhlat... huomenna ollaan ruodussa elämäntaparempsan suhteen... ja häistä laitan lisäkuvia heti ku sellasii saan käsiini =)

Huomiseen...
 

 


TSEMPIT KAIKILLE UUTEEN IHANAAN 
VIIKKOON =DDD