12 viikkoo ei kuulosta lankaan nii suurelt, ku 60 päivää =O
  

En tullu ees aatelleeks tota päivä lukumäärää, kun mä alotin... mut nyt voin todeta, et paljon tuntuu päiviä olevan =D
Päivä päivältä kuiteski niit on vähempi... ;)

Sitte hiukka onnitteluja !!!!!!!!!!!!KuntoileVillen Villellä siis tänään synttärit ja mä autuaan tietämättömänä pyysin hänt tarjoomaan muuten vaan kahvit
(siel vaan henkilökunta alko laulaan onnittelulaulua) :)
No Onnittelen tääl ny tälleen virtuaalisesti ja koitan olla ens vuon fixumpi ;) Laiton Villelle ton taikasauvan viereen ja tietty kruunun päähän... kos kyl hän on mun mielest valtikkansa ansainnu, ku tekee meijän paksujen hyväks näin loistavaa työtä =)
ONNEA VILLE !

Päivä oli muuten normaaliaki normaalimpi... hiukka kylmä, mut se johtunee enämpiki tost ulkoon olevast kylmäst viimast =)
Semmosen jutun oon muute täs huomannu kylminä päivinä,  et parsaus lämpenee nopeemmin... Mä ku oon ain luullu, et läskit lämmittää, mut ei se taidakkaa pittää paikkans ;) Eli ny ku ihraa o ahteris vähempi, ni illal nukkumaan mennes mul on tätänykyä iha lämmin pepa =D Ääreisverenkierto mul taas on ain ollu iha kunnos, eli kädet ja jalat on ain lämpimät, vaiks kessuu meneeki iha iha liikaa :D
  

Ja sit raportti:
Aamulenkki Petrin kera... puolenpäivänsoppana kana ja nyt on pakko sanoo YÄK, eli takki on tullu täyteen sitä makua ;(...Töitten jälkeen Petrin kans taas lenkil... sit mustikkasoppa... salil ja pace-tunnil... ja kotona äskön mansikkasoosi (laiton vaan desin vettä ja ai et oli hyvää =)))
  

Askelei kertys koko päivän aikana (pace-tuntii lukuunottamat) 6884 !
Kait sitä sen verta tarttis sit ain kävellä ja tallustella, jos meinaa painon saada pidettyy tääl suunnal =O

Nyt Hyvää ja Kaunista Yötä !!!

  

P.s Kyökkis... Hyvält näytti sun päiväs ja luotan et selvisit makeenhimostaki =D Varaa ittelles seuraavaa kertaa varte niit sokerittomii hedelmä nannoja (en ny muist merkkii), ne on pikkasii pussei ja koko pikkupussin ku syö, ni vatta menee iha kural... Kätevää ;)
TSEMIT HUOMISELLE =D Ja kaikil muil tietty kans TSEMPPAUKSET !!!