Tää päivä alko heti aamusta niiiiin hyvin !!!

Ja iha hyvi jatku loppuun asti =)
Sain aamul jonku merkillisen ahaa elämyksen... ja aloin siivoo tota meijän apukeittiöö !!! On jääny tää kodinhoito hiukka hunningol täs kaiken muun paskan keskel ja joteski nyt alkaa elämä oleen silleen raiteillaan, et voi alkaa miettii laskupinoo pidemmäl ;)))

Syöny oon päivän mittaan taas kyl vähä sitä sun tätä, mut siististi ja maltilla... Ei makeita, ei rasvasia, ei ennenkaikkee suklaata ja liikoja hiilareita vältellen =) Noinhan sen pitäiski mennä !!!

Aaamulenkin heitin kyl Petrin kans, mut sit muita varsinaisii liikuntasuorituksii ei sit ollukkaa :( Puolen päivää kannon kyl astioita ees taas, pesin ja puunasin... kannoin ja latosin :) Ehtoolla taasen päästiin isännän kans toho meijän gardeniin käsiks ja uskoakseni huomenna tiedän siel olleeni !!!
Huominen menee ihan samal kaaval... joten kopsaan varmaan tän tekstin 134  postaukseen ;) 

Tällasta siis tänää täällä...
Uuden laskurin heitin taas toho vasemmal... oon meinaa riippuvainen laskureist ja ennenkaikkee siittä, et tiedän jonkun tai jonkin odottavan muo jossaki joskus... ja se joskus pitää olla ennalta määrätty ja sihe kuljettava matka pitää olla mul koko ajan nähtävil =D
Kait noi laskurit on just munlaisil junteil joskus kehitetty 8)

Ton laskurin ollessa nollilla on juhannusaatonaatto... sillon suklaalakkolaiset treffaa toisensa Särkänniemessä (tulee ketä tulee, on ollu lakossa tai ei... mä en ol pysyny enää laskuis mukana vähään aikaan)... siittä sitte jatketaan matkaa Juhannuksen viettoon , kukin mihes tykkää... meijän joukkue, eli 5 henkinen perhe + Petri parkkeeraa Kyökkiksen takapihalle campingmeiningillä !!! Pinkkis majottautuu kuulemma meijän naapuriks ja ymmärsin et tilaa on viel sit muillekki =D Itteasias saattaa olla iha lämpimiä sisätilojaki tarjol, mut me ny lähinnä Petrin takia ulostaudutaan ja kuuluha se ny muutenki kesän henkeen 8))) Majotusta kannattaa kysellä suoraan Kyökkikseltä... joka tapauksessa hauskaa tulee olemaan ja suklaata syödään :)))

 

Nyt meinaa mennä silmät väkiste kines... eli maata ja heti !!!