Aikahan menee ihan siivil !!!

Monta päivää jäi siis taas päivittelystä väliin ja sihenhän tietty on syynsä... työt ja sitte nää hemmetin kompuutterit, mikkä kikkailee sit ihan ja koko hemmetin ajan :(((
 

Kolme konetta ja kolminkertaset murheet siis tässäki suhteessa !
Kaks päivää oon ny tehny tilausta tonne lontoomaahan kakkutarvikkeitten puitteissa ja maksujen kans oon pääasias taistellu... kun ei men, ni ei men... kele ! Hyppään koht koneeseen itte ja haen ni pirun romut käteisellä 8O... Aah, jos pääsiski !!!
 

Jeps ja sit loppu jaarittelu...
Kävelty on aamulenkit, syöty on ilman minkään sortin tarkkailuja, muttei soppia ja uimassaki käytiin sunnuntaina... joka oliki muuten taas kokemus sinänsä !!! Ja tarkotan noin niinku putoomista taas maan pinnalle, miten huono kunto ihmisotuksella voikaan olla 8O En ois uskonu, et voin rapistua näin pahasti "näin pienessä ajassa" (suhteellinen käsite) ! Hiukka vetelin sammakkoa pääst päähän ja juoksin viel parikyt minuuttia ja jorpakosta, ku ylös nousin, ni kävelemään en meinannu päästä :/ Kotio ku päästiin, ni välittömästi menin vällyjen alle soffalle maata  (kellon ollessa noin 18) ja siittä kampesin itteni ylös ysiltä ja kaadon ruhoni samantein omaan mukavaan sänkyyn... Aamulla olin edelleen kuallu !
Sunnuntaiuimisia koitetaan ny kuiteski jatkaa, jotta sais ton kunnon kohoomaan... kävelystä kun ei näköjään ol ollu minkään sortin tehoa !
 Jeps ja trallaa...
Vaakalla kävin eilen aamusta ja yllätys oli kyl suuremmoinen, kos ruokavalio on ollu kuiteski... sanoisinko kirjava !
Näytölle tuli lukemat 86,9 kg... ja sehän tarkottaa viimeviikkosesta -900 grammaa :)
Pitäiskös tuosta olla ny onnellinen tahi tyytyväinen vai epäilevä ja mahdollista myöhempää kostautumista odottava =/

En jää ny kuiteskaan murehtimaan sitä vaan...
Koitan jatkaa samaan malliin, mut kun ihminen on luotu ikuseks laihduttajaks... ni sitte sitä ollaan sanan varsinaisessa merkityksessä ! Vaiks olishan se hienoo osata olla hyvän itsekurinomaava terveysintoilija, vailla painohuolia =) Tuo on kuiteski täysin vieras käsite mulle jotenka nyt edetään karppauksen merkeissä...
Ja terveysriskeistä ei tartte kenenkään sit pauhata... vaan tutustuu ensin aiheeseen ja tulee sit vast aukomaan päätänsä ;)
Hiilarit ei yksinkertasesti mulle sovi, ainakaan tällasis mittasuhteis, mitä tykkäisin niit mätätä... jotenka jätetään ne suosiolla minimiin... Atkinssista ei siis ollu kyse, mut siittä polveutuva juttu kylläkin:)
Sokerit, vaaleet jauhot ja muu moska ny ensalkuun pannaan ja seurataan tilannetta...Kyökkiksen kans ruksattiin äsken kalenteriin taas rällästelyreissu vetten päälle... jos suinkaan muita halukkaita on ja innostuu... ni pankaahan varaten vikinglinelle matka torstai 21.4 tai perjantai 22.4 ilta risteilylle (varmistan huomenna kumpi ilta) :)
Paan laskurin taas ajantasalle tohon vasempaan reunaan, jotta nään montako päivää on aikaa seuraavaan mässäilyhetkeen... Ja siis mähän palkitten itteni aina ruualla, kos mistään lumpuista, naamapläästeistä tai muista jutuista en niinkään piittaaa ;)

Hyvänyönterkuin Paksurouva Vee