Edellinen kiire takana ja seuraava edessä... sit seuraavasta kiireestä ei ol viel tietoo, mut eiköhän se selvii ennen pitkää =OMut siis juu... kaik jees !!!

Alotetaas tarina viime viikon perjantaista, jollonka postasin viimeks aamu tuimaan ja lähin hakee niit mansikantaimia.
Taimet hain ja sain ja isännän kans haettiin viel tost naapurist mansikkamuovia... ei kauaa ehitty oleen poissa, ku Aline jo soitti, et Aakella on naama veressä ja kuulemma helmi nenässä !!! Kahta sataa kotio, jossa anoppi jo putsailiki pojan nassua... helmi oli edelleen sieraimessa... poika kainaloon ja vauhdilla tk:een.
Ei löytäny lääkäri helmeä, joten matka jatkus siittä viel tyksiin... eikä löytäny sekään lääkäri helmeä, jotenka todettiin helmi kadonneeks... Aikaa leikkiin tuhrautus tasan sen verta, et mansikat istuuntus komiasti pellolle :) Kiitos appivanhemmille ja isännälle =D
Illal Aake putos viel rappusist ja kuis ollakkaa sit löyty helmi maasta... nyt ei tiedetä tuliko se ulos suusta vaiko nenästä... vai oliko se ollu siin koko ajan... Aake on jäävi 4-veenä vastaamaan !!!
Perjantaiehtoo meni leipoessa ja lohisopan valmistelun merkeissä =)
Lauantaina oli Piikkiöpäivä ja sinne meni perjantaina leivotut pullat... ja lisäks me keiteltiin se 70 litraa lohisoppaa... ilta töissä !
Sunnuntaina juhlittiin muksujen synttäreitä ja pääsin esittelemään sukulaisille tuon mun uuden työmaan...
Ylläpidän siis Wanhaa Tallia... upea juhlapaikka n. 150 hengelle kesäsin ja 40 hengelle talvisin... Täydellinen keittiö jossa riehun pitopalvelutoiminta tähtäimessä ja kakkuja veivaan niin paljon, ku saan vaan käsistäni irti =)
Rouva E, elikkäs toi mun pikkusisko tuli eilen häämatkaltaan ja tuhertaa ny kotonaan meil nettisivuja... laitan linkin heti, ku vaan lupa  annetaan ;)
Kunnon kamera tarttis saada jostain lainaks, kos Rouva E:n matkalaukut hävis vuorokaudeks häämatkan loppusuoralla... ja palautus sit tyhjänä ilman kameraa ja matkamuistoja onnelliselle hääparille =( DÄÄM
Muksujen synttäreistä ei ol kans laisinkas kuvia, kos mä en hoksannu omaa mopokameraa ottaa mukaan... eli ne kakut jäi mun osalta ikuistamatta... muutaman kuvan saan varmaan sukulaisilta jossain välis :)
Eilen maanantaina oli se jännittävin päivä... eli mul oli treffit terveystarkastajan kanssa !!!
Kaik meni muutamaa huomauttamista lukuunottamatta loistavasti... omavalvontasuunnitelmaki kelpas, vaiks juur sitä mä stressasin kaikkeen eniten ;)
Tää päivä on menny kahen kakun parissa ja ihmetellessä maailman menoa... huomenna roudaan jok'ikisen kakkuromun Wanhaan Talliin ja sit alkaa lakkiais härdellit... tuhottoman monta kakkua, voikkaria, piparia ja pullakranssia pitää olla valmiina perjantaina (muutama vast lauantaina) !!! Oon ottanu melkeen kaik tilaukset ny vastaan, kos ny tää on leipätyö... vaiks iha äkkiseltään ei olis kukkaa vuos sit asiaa uskonu, en edes mää itte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ekat häät Wanhassa Tallissa vietetään 6.6 ja siittä se sit alkaa... :)))

Jeps... syömisiä ei ny kannata kysellä, kos mul ei ol minkään näköstä kaaviota suupaloista =(
Koitan saada viel tän lakkiaishässäkän kunnialla läpitte ja sit vois alottaa taas ittestä huolehtimisen... kotivaakan mukaan paino ei ol heilahdellu mihenkäs suuntaan... 8)

Nyt mä meen muutamaks tunniks maata ja alotan sit veivaan ruusuja =) Jos ei pariin päivään kuulu, ni veivaan niit oletettavasti edelleen =D
 

Hyvät Yöt... ja tsempit jokasel Toukokuun vimppaan viikkoon !!!